En riktigt snabb vardagspasta |
Det tar högst 20 minuter att få middagen på bordet!
4 portioner
- 600 g kycklinglårfilé
- salt och nymalen svartpeppar
- 1 msk balsamicovinäger
- smör att steka i
Till pastan
- 500 g fylld pasta (t ex ricotta och spenat)
- 1 dl pesto genovese
- 30 urkärnade kalamataoliver
- 15 småtomater (gärna av olika sort och färg)
- 2 avokador
- salt till kokvattnet
Gör så här:
- Dela lårfiléerna i mindre bitar. Salta, peppra och bryn dem i smör. Häll på balsamicovinäger och låt kycklingen bräsera under lock tills den är klar.
- Koka under tiden pastan i rikligt med vatten så länge som det står på förpackningen.
- Dela oliver och tomater i halvor. Skär avokadon i grova bitar. Blanda den kokta pastan med pesto, grönsaker och kycklingbitar. Servera!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar