| Ansjovis ger torsken härlig smak! | 
2 portioner
- 4 hg torskfilé
 - 10 ansjovisfiléer
 - 1½ dl grädde av valfri fetthalt
 - 1 stor tomat
 - ½ knippe hackad dill
 - 1 msk ströbröd
 - salt och malen vitpeppar
 
Gör så här:
- Sätt ugnen på 225 grader.
 - Finhacka ansjovisen och bred den över torskfiléerna. Vik filéerna och lägg dem i en smord ugnsform.
 - Blanda grädden med 1 msk av ansjovisspadet. Salta, peppra och häll gräddblandningen över fisken. Strö över ströbrödet. Stek fisken mitt i ugnen cirka 20 minuter. Hacka tomater och dill och strö över fisken när det återstår några minuter av gräddningen.
 - Servera fisken med färskpotatis eller pressad potatis och en fänkålssallad.
 
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar