Potatispasta finns färsk i kyldisken. Ta en bra genväg och fixa en snabb middag - meat-free Monday.
2 portioner
- 1 påse färsk gnocchi
- 2 vitlöksklyftor
- 200 g färska skogschampinjoner
- några grovt krossade valnötter
- smör och olivolja att steka i
- flingsalt och nymalen svartpeppar
- ½ kruka basilika
- nyriven parmesan att strö över
Gör så här:
- Koka potatispastan i saltat vatten.
- Skiva vitlök och champinjoner. Stek dem gyllenbruna i smör och olivolja. Låt valnötterna fräsa med mot slutet. Ställ åt sidan.
- Stek den kokta pastan i smör och olivolja. Blanda ner svampblandningen och smaksätt med salt och peppar.
- Strimla basilikan grovt och blanda ner i pastan. Strö över parmesan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar