Osten gör rätten extra krämig |
Kycklinglårfilé har betydligt mer karaktär än bröstfilén. Här låter jag den ta smak av balsamicovinäger och ädelost.
Servera på varma tallrikar - kall pasta är en styggelse!
2 portioner
- 3 hg kycklinglårfilé
- 3 msk balsamicovinäger
- salt och nymalen svartpeppar
- olivolja till stekning
- 200 g färsk tagliatelle
- 20 g ruccola
- 100 Kvibille ädelost
- crema di balsamico
Gör så här:
- Dela lårfiléerna i mindre bitar (varje filé i 4 bitar). Stek dem i olivolja. Salta och peppra. Låt kycklingen bräsera klart i balsamicovinäger.
- Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
- Hacka ruccolan grovt.
- Lägg upp på varma tallrikar. Bottna med pastan. Lägg på kyckling och ruccola. Strö över grova bitar av ädelost och ringla över lite crema di balsamico.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar