onsdag 6 april 2016

Pestofylld gnocchi med svamp




Snabb vegolunch idag. Basen är stora potatisgnocchi fyllda med pesto och ost som jag hittade i affären.

2 portioner

  • 400 g stora potatisgnocchi fyllda med pesto genovese och ost
  • 200 g skogschampinjoner eller annan svamp
  • ½ gul lök
  • 100 g pesto genovese (burk går bra om det ska gå snabbt)
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 50 g valnötskärnor
  • riven parmesan att toppa med

Gör så här:

  1. Koka gnochin i saltat vatten enligt anvisningen på paketet. Låt rinna av i durkslag.
  2. Hacka lök och skiva champinjonerna. Stek i olivolja tills alltsammans fått fin färg.
  3. Blanda ner gnocchi och stek ytterligare ett par minuter.
  4. Rör ner pesto och smaka av med salt och peppar.
  5. Strö i hackade valnötter.
  6. Servera på varma tallrikar toppat med riven parmesan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar