Snabb vegolunch idag. Basen är stora potatisgnocchi fyllda med pesto och ost som jag hittade i affären.
2 portioner
- 400 g stora potatisgnocchi fyllda med pesto genovese och ost
- 200 g skogschampinjoner eller annan svamp
- ½ gul lök
- 100 g pesto genovese (burk går bra om det ska gå snabbt)
- salt och nymalen svartpeppar
- 50 g valnötskärnor
- riven parmesan att toppa med
Gör så här:
- Koka gnochin i saltat vatten enligt anvisningen på paketet. Låt rinna av i durkslag.
- Hacka lök och skiva champinjonerna. Stek i olivolja tills alltsammans fått fin färg.
- Blanda ner gnocchi och stek ytterligare ett par minuter.
- Rör ner pesto och smaka av med salt och peppar.
- Strö i hackade valnötter.
- Servera på varma tallrikar toppat med riven parmesan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar