måndag 23 mars 2015

Ugnsgratinerad frukostkorv




Ibland längtar man bara efter korv med mos. Här använder jag frukostkorv eller någon annan mer kryddstark korv.

4 portioner

  • 600 g frukostkorv
  • ½ grön paprika
  • ½ röd paprika
  • ½ dl ättiksgurka
  • ½ äpple
  • lagrad riven ost

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en ugnsform. Tärna paprika, äpple och gurka.
  2. Skåra korvarna på längden så att du får en djup ficka i varje korv. Lägg korvarna i formen och fyll skårorna med grönsaksblandningen. Strö på riven ost.
  3. Gratinera korvarna mitt i ugnen cirka 20 minuter.
  4. Servera med potatismos, grönsallad och skånsk senap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar