fredag 27 mars 2015

Fläskfilé med champinjoner





En läcker rätt med fläskfilé som serveras med papardelle

2 portioner

  • 300 g fläskfilé
  • salt och nymalen svartpeppar
  • torkad dragon
  • 200 g färska champinjoner
  • ½ dl torrt vitt vin
  • 2 dl grädde
  • 2 tsk dijonsenap
  • smör till stekning

Gör så här:

  1. Putsa fläskfilén och skär den i centimetertjocka skivor. Salta, peppra och bryn skivorna i smör. Strö över en nypa torkad dragon. Ställ köttet åt sidan.
  2. Fräs de skivade champinjonerna. Salta, peppra och strö över torkad dragon. Häll på vinet och späd med grädden. Tillsätt senapen. Lägg i fläskfiléskivorna och låt dem puttra klart i såsen. Det ska smaka ordentligt av dragon.
  3. Servera med papardelle och gärna en fräsch grönsallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar