En läcker rätt med fläskfilé som serveras med papardelle
2 portioner
- 300 g fläskfilé
- salt och nymalen svartpeppar
- torkad dragon
- 200 g färska champinjoner
- ½ dl torrt vitt vin
- 2 dl grädde
- 2 tsk dijonsenap
- smör till stekning
Gör så här:
- Putsa fläskfilén och skär den i centimetertjocka skivor. Salta, peppra och bryn skivorna i smör. Strö över en nypa torkad dragon. Ställ köttet åt sidan.
- Fräs de skivade champinjonerna. Salta, peppra och strö över torkad dragon. Häll på vinet och späd med grädden. Tillsätt senapen. Lägg i fläskfiléskivorna och låt dem puttra klart i såsen. Det ska smaka ordentligt av dragon.
- Servera med papardelle och gärna en fräsch grönsallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar