Fram med grillen och njut av sommaren!
2 portioner
- 2 fläskkotletter med ben
 - salt och nymalen svartpeppar
 
Marinad
- 3 msk olivolja
 - 2 msk japansk soja
 - 2 tsk torkade örtkryddor
 - 1 nypa chiliflakes
 
Färskpotatissallad
- 400 g färskpotatis
 - 1 röd knipplök
 - 1 näve hackad ruccola
 
Dressing
- 2 tsk dijonsenap
 - 1 msk vit balsamvinäger
 - 2 msk olivolja
 - 2 msk finskuren dill
 - salt och nymalen svartpeppar
 
Gör så här:
- Blanda ihop marinaden och häll den över kotletterna i dubbla plastpåsar. Marinera i kylskåpet i minst 3 timmar.
 - Skrapa och koka potatisen i saltat vatten med några dillkvistar.
 - Vispa ihop dressingen. Skär potatisen i grova bitar och häll över dressingen medan potatisen fortfarande är varm. Blanda ner finskuren lök och ruccola.
 - Torka av kotletterna. Salta, peppra och grilla över glöd eller i grillpanna. Servera med potatissalladen.
 
ANYEONGHASEYEO >>> AYAM BLACKPINK !!
SvaraRadera