Fram med grillen och njut av sommaren!
2 portioner
- 2 fläskkotletter med ben
- salt och nymalen svartpeppar
Marinad
- 3 msk olivolja
- 2 msk japansk soja
- 2 tsk torkade örtkryddor
- 1 nypa chiliflakes
Färskpotatissallad
- 400 g färskpotatis
- 1 röd knipplök
- 1 näve hackad ruccola
Dressing
- 2 tsk dijonsenap
- 1 msk vit balsamvinäger
- 2 msk olivolja
- 2 msk finskuren dill
- salt och nymalen svartpeppar
Gör så här:
- Blanda ihop marinaden och häll den över kotletterna i dubbla plastpåsar. Marinera i kylskåpet i minst 3 timmar.
- Skrapa och koka potatisen i saltat vatten med några dillkvistar.
- Vispa ihop dressingen. Skär potatisen i grova bitar och häll över dressingen medan potatisen fortfarande är varm. Blanda ner finskuren lök och ruccola.
- Torka av kotletterna. Salta, peppra och grilla över glöd eller i grillpanna. Servera med potatissalladen.
ANYEONGHASEYEO >>> AYAM BLACKPINK !!
SvaraRadera