En enkel och snabblagad vardagsrätt |
Så här efter en lång påskhelg känns det bra med något enkelt och snabblagat!
Ingredienser till 2 portioner
- 250 g färsk pasta fylld med ricotta och spenat
- 150 g färsk broccoli
- 1 pkt bacon
- 1 burk crème fraiche med fetaost och soltorkade tomater
- salt och nymalen svartpeppar
Gör så här:
- Dela broccolin i små buketter. Skala och skär stammen i tunna slantar.
- Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Häll av kokvattnet men spara ½ dl.
- Strimla bacon och stek några minuter i lite smör. Tillsätt broccolin och fortsätt steka tills broccolin är mjuk, men fortfarande har tuggmotstånd.
- Blanda ner crème fraiche och koka upp.
- Blanda pastan, broccolin med bacon och créme fraiche. Späd med lite kokvatten.
- Smaka av med salt och peppar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar