Bondomelett blir en lätt lunch om du har lite rester i kylen.
3 portioner
- 3 kokta potatisar
 - 1 pkt bacon
 - 2 rödlökar
 - 10 körsbärstomater
 - 6 ägg
 - ½ dl mjölk
 - salt och nymalen vitpeppar
 - smör att steka i
 - ½ dl hackad persilja att toppa med
 
Gör så här:
- Tärna potatis, hacka lök och strimla bacon. Fräs alltsammans i smör i en stekpanna ca 5 minuter. Lägg i tomaterna delade i halvor mot slutet.
 - Vispa ihop ägg, mjölk, salt och peppar och häll ner blandningen i pannan över potatis lök och bacon.
 - Rör försiktigt och fös omeletten mot mitten tills smeten börjar stanna.
 - Avsluta med lite hackad persilja på toppen.
 - Servera med en blandad sallad.
 
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar