Lite lax i frysen, en påse färsk pappardelle i kylen och lite överbliven Stilton sedan julen - middagen är nästan klar!
Ingredienser till 2 portioner
- 300 g laxfilé utan skinn
- 1 burk crème fraiche
- riven stiltonost efter smak (jag använde ca 100 g)
- 2 msk pressad citron
- 50 g färsk babyspenat
- salt och nymalen svartpeppar
- 1 påse färsk pasta (250 g)
Gör så här:
- Skär laxen i kuber.
- Värm crème fraiche med riven stilton. Smaka av med salt, peppar och lite pressad citron
- Lägg i laxen i såsen och låt den sjuda försiktigt några minuter och avsluta med att lägga i spenaten.
- Koka pastan i saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
- Låt pastan rinna av och blanda ner den i såsen.
- Servera i varma djupa tallrikar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar