En härligt grön rätt så här en veggiemåndag! |
Ingredienser till 2 portioner
- 1 pkt färdig potatisgnocchi (500 g)
- 100 g färsk grönkål
- 50 g valnötskärnor
- ½ kruka basilika
- 1 vitlöksklyfta
- 3 msk olivolja
- salt och nymalen svartpeppar
- 75 g färskost
Gör så här:
- Lägg grönkål, valnötter, basilika, vitlök och olivolja i en matberedare och kör ihop till en pesto. Smaka av med salt och peppar. Späd ev med ytterligare olivolja om du tycker peston är för tjock.
- Koka gnocchin enligt anvisningen på förpackningen. Låt rinna av i ett durkslag och lägg tillbaka i grytan.
- Lägg i färskosten så den får smälta ner i gnocchin. Tillsätt peston och värm i någon minut.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar