Choklad och hallon är alltid en god kombination |
12 stycken
- 200 g rumsvarmt smör
- 3 dl socker
- 3 ägg
- 4½ dl vetemjöl
- 1½ tsk bakpulver
- 2 msk kakao
- 2 tsk vaniljsocker
- 1 dl mjölk
- 2 dl hallon, färska eller frysta
- florsocker att pudra över
Gör så här:
- Sätt ugnen på 200 grader och ställ 12 pappersformar i en muffinsplåt.
- Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen, ett i taget under vispning. Rör ner mjölet blandat med bakpulver, vaniljsocker och kakao. Tillsätt mjölken.
- Blanda försiktigt ner hallonen.
- Klicka smeten i formarna och grädda mitt i ugnen ca 20 minuter.
- Låt svalna och pudra eventuellt med florsocker inför servering.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar