söndag 2 december 2018

Schweizerbiffar



Fläskfärsbiffar med en fyllning av ost och skinka. Servera med potatispuré, frästa vaxbönor, pressgurka och picklad rödlök.

Ingredienser till 2 portioner

  • 300 g fläskfärs
  • 1 litet ägg
  • 2 tsk dijonsenap
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 2 skivor lagrad ost
  • 2 skivor rökt skinka
  • ströbröd eller panko att panera i
  • smör och rapsolja att steka i

Gör så här:

  1. Blanda färsen med ägg, senap, salt och peppar. Forma färsen till 4 stora tunna biffar.
  2. Lägg ost och skinka på två av biffarna. Lägg samman med de övriga biffarna och vänd dem i ströbröd.
  3. Stek biffarna i smör och lite rapsolja på medelvärme. Dela biffarna på mitten inför servering.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar