Gnocchi med svamp och spenat
|
Vegomåndag med gnocchi |
Ingredienser till 2 portioner
- 500 g gnocchi (1 förpackning)
- 100 g champinjoner
- 150 g fryst bladspenat
- 1 dl pumpakärnor
- smör och olivolja att steka i
- salt och nymalen svartpeppar
- 1 dl riven parmesan att toppa med
Gör så här:
- Koka gnocchi i saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen.
- Låt gnocchin rinna av och bryn den i smör i en stekpanna. Ställ åt sidan.
- Skiva champinjonerna och stek dem i olja. Tillsätt tinad spenat och fortsätt steka ett par minuter. Tillsätt pumpakärnor och smaka av med salt och peppar.
- Rör ner gnocchin och låt allt bli varmt.
- Servera i djupa tallrikar och toppa med riven parmesan.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar