måndag 20 april 2020

Gnocchi med svamp och spenat

Vegomåndag med gnocchi


Ingredienser till 2 portioner

  • 500 g gnocchi (1 förpackning)
  • 100 g champinjoner
  • 150 g fryst bladspenat
  • 1 dl pumpakärnor
  • smör och olivolja att steka i
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 1 dl riven parmesan att toppa med

Gör så här:

  1. Koka gnocchi i saltat vatten enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Låt gnocchin rinna av och bryn den i smör i en stekpanna. Ställ åt sidan.
  3. Skiva champinjonerna och stek dem i olja. Tillsätt tinad spenat och fortsätt steka ett par minuter. Tillsätt pumpakärnor och smaka av med salt och peppar.
  4. Rör ner gnocchin och låt allt bli varmt.
  5. Servera i djupa tallrikar och toppa med riven parmesan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar