Idag fanns det havskattsfilé i fiskdisken, men du kan använda vilken vit fisk som helst till den här enkla tisdagsfisken. Servera med potatismos.
2 portioner
- 350 g havskattsfilé
- salt och vitpeppar
- vetemjöl att vända fisken i
- 1 burk lätt crème fraiche med franska örter
- 2 msk hackad basilika
- smör att steka i
Gör så här:
- Dela fisken i portionsbitar. Salta, peppra och vänd dem i vetemjöl.
- Stek fisken gyllenbrun i smör och vispa ner en burk crème fraiche med örter.
- Låt fisk och crème fraiche småkoka ett par minuter på låg värme. Strö över lite hackad basilika.
- Servera med potatismos.
Gillar enkla rätte, denna verkar både God och mätt
SvaraRaderaKram Kajsa
Men gud vad GOTT! tack för bra recept och nu kollar jag vidare mmmm haha :)
SvaraRaderaHa en fin ny vecka och om du gillar skönhet/inredning kan du kika in min blogg :)
LOVE Maria