tisdag 19 september 2017

Havskattsfilé med örter



Idag fanns det havskattsfilé i fiskdisken, men du kan använda vilken vit fisk som helst till den här enkla tisdagsfisken. Servera med potatismos.

2 portioner

  • 350 g havskattsfilé
  • salt och vitpeppar
  • vetemjöl att vända fisken i
  • 1 burk lätt crème fraiche med franska örter
  • 2 msk hackad basilika
  • smör att steka i

Gör så här:

  1. Dela fisken i portionsbitar. Salta, peppra och vänd dem i vetemjöl.
  2. Stek fisken gyllenbrun i smör och vispa ner en burk crème fraiche med örter.
  3. Låt fisk och crème fraiche småkoka ett par minuter på låg värme. Strö över lite hackad basilika.
  4. Servera med potatismos.

2 kommentarer:

  1. Gillar enkla rätte, denna verkar både God och mätt
    Kram Kajsa

    SvaraRadera
  2. Men gud vad GOTT! tack för bra recept och nu kollar jag vidare mmmm haha :)

    Ha en fin ny vecka och om du gillar skönhet/inredning kan du kika in min blogg :)

    LOVE Maria

    SvaraRadera