lördag 15 juli 2017

Tagliatelle med ädelostsås och kyckling

En krämig pastarätt med kyckling

 

Ingredienser till 2 portioner

  • 250 g färsk tagliatelle
  • 2 kycklingfiléer
  • smör till stekning
  • salt och nymalen svartpeppar
  • ruccola att toppa med

Sås

  • 1½ dl grädde eller crème fraiche
  • 100 g ädelost
  • 75 g bladspenat ( tinad frusen går bra)
  • nymalen svartpeppar

Gör så här:

  1. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar. Salta, peppra och stek i smör.
  2. Koka upp grädde och smulad ädelost. Tillsätt bladspenaten och smaksätt med svartpeppar.
  3. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
  4. Låt pastan rinna av och blanda den med såsen och de stekta kycklingbitarna.
  5. Lägg upp i djupa tallrikar. Toppa med ruccola och eventuellt lite smulad ädelost.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar