En krämig pastarätt med kyckling |
Ingredienser till 2 portioner
- 250 g färsk tagliatelle
- 2 kycklingfiléer
- smör till stekning
- salt och nymalen svartpeppar
- ruccola att toppa med
Sås
- 1½ dl grädde eller crème fraiche
- 100 g ädelost
- 75 g bladspenat ( tinad frusen går bra)
- nymalen svartpeppar
Gör så här:
- Dela kycklingfiléerna i mindre bitar. Salta, peppra och stek i smör.
- Koka upp grädde och smulad ädelost. Tillsätt bladspenaten och smaksätt med svartpeppar.
- Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
- Låt pastan rinna av och blanda den med såsen och de stekta kycklingbitarna.
- Lägg upp i djupa tallrikar. Toppa med ruccola och eventuellt lite smulad ädelost.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar