| Tisdagsfisk! |
Ingredienser till 2 portioner
- 400 g torskfilé
- saften av ½ citron
- 250 g färsk broccoli
- 1½ dl grädde
- 1 dl majonnäs
- 1 dl riven lagrad ost
- salt och nymalen svartpeppar
Gör så här:
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Lägg torskfilén i en ugnsform. Salta, peppra och pressa över citronsaft.
- Dela broccolin i små buketter, koka dem lätt i saltat vatten och lägg ovanpå fisken.
- Blanda grädde, majonnäs och ost. Smaksätt med lite salt och peppar. Häll blandningen över fisken.
- Sätt in mitt i ugnen och grädda i cirka 20 minuter.
- Servera med nykokt potatis och en sallad på finskuren fänkål med lite dressing gjord på olivolja, citronsaft och en gnutta honung samt salt och peppar.
| Lite fänkålssallad ger en fräsch smak |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar