tag:blogger.com,1999:blog-8953301184481495423.post5361731840536993370..comments2024-03-11T19:14:41.533+01:00Comments on Farmors mat: Min godaste sockerkakaBarbro Nässénhttp://www.blogger.com/profile/06503899095409531087noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8953301184481495423.post-65771203461987852132016-06-30T11:51:48.788+02:002016-06-30T11:51:48.788+02:00Idag är jag snurrig tror jag... 3 dl socker ska de...Idag är jag snurrig tror jag... 3 dl socker ska det vara.Barbro Nässénhttps://www.blogger.com/profile/06503899095409531087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8953301184481495423.post-61068615649756312552016-06-30T11:46:38.427+02:002016-06-30T11:46:38.427+02:00Oj! jag skrev visst en kommentar i stället för sva...Oj! jag skrev visst en kommentar i stället för svar, men kommentaren är ett svar till dig!Barbro Nässénhttps://www.blogger.com/profile/06503899095409531087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8953301184481495423.post-86016397026502415382016-06-30T11:44:52.841+02:002016-06-30T11:44:52.841+02:00Den blir ca 5 cm hög, men jag rekommenderar den in...Den blir ca 5 cm hög, men jag rekommenderar den inte som tårtbotten. Det är en tung sockerkaka. Använd i stället ett lätt anslag utan smör. Om jag gör sockerkaka till tårtbotten brukar jag använda:<br />3 ägg, 3 dl som jag vispar. Därefter tillsätter jag 1 dl kokhett vatten, 3 dl vetemjöl och 1½ tsk bakpulver. Grädda ca 35 min i 175 grader. Lycka till!Barbro Nässénhttps://www.blogger.com/profile/06503899095409531087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8953301184481495423.post-33501500937356040312016-06-28T00:29:05.609+02:002016-06-28T00:29:05.609+02:00Hej! Den här såg jättegod ut! Kan man dela den och...Hej! Den här såg jättegod ut! Kan man dela den och använda som tårtbottnar också? Hur hög blir den?<br />Hälsningar<br />Sabina<br />www.varldensgodaste.comAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02351695645253510310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8953301184481495423.post-15607962456146422062016-05-08T16:29:33.024+02:002016-05-08T16:29:33.024+02:00Hej! Hälsa din mamma!Hej! Hälsa din mamma!Barbro Nässénhttps://www.blogger.com/profile/06503899095409531087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8953301184481495423.post-1136108052650121632016-05-05T19:56:20.423+02:002016-05-05T19:56:20.423+02:00Jag läser ofta dina recept, med ett stort leende, ...Jag läser ofta dina recept, med ett stort leende, många recept påminner om min mammas sätt att laga mat.<br />Trevlig helgAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/16517936596451616971noreply@blogger.com