söndag 23 juli 2017

Dragonkyckling med bacon

 

 

Ingredienser till 2 portioner

  • 4 kycklinglårfiléer
  • ett par kvistar färsk dragon
  • salt och nymalen svartpeppar
  • 4 skivor bacon
  • 1 burk lätt crème fraiche, franska örter
  • 2 tsk dijonsenap
  • 1 tsk torkad dragon
  • smör att steka i

Gör så här:

  1. Lägg ut kycklingfiléerna. Salta, peppra och lägg några blad färsk dragon på varje filé. Rulla samman med en skiva bacon runt varje filé.
  2. Bryn filéerna i smör i en stekgryta.
  3. Rör samman crème fraiche och dijonsenap. Rör ner crème fraiche och torkad dragon i grytan med kycklingfiléerna och låt alltsammans puttra några minuter tills kycklingen är genomstekt.
  4. Servera med potatis eller ris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar