tisdag 23 maj 2017

Pasta med sparris, salvia och brynt smör

En lättlagad  vegetarisk rätt med goda smaker

 

Ingredienser till 2 portioner

  • 250 g pasta fylld med  ricotta och spenat
  • 200 g grön sparris
  • olivolja att bryna i
  • en näve salviablad
  • 50 g smör
  • salt och nymalen svartpeppar
  • parmesanost

Gör så här:

  1. Koka pastan i saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Skär sparrisarna i bitar och bryn dem i olivolja. Salta och peppra
  3. Smält smöret och lägg i salviabladen. Fräs tills smöret är nötbrunt.
  4. Lägg upp pastan i varma tallrikar. Blanda ner sparrisen och skeda över det brynta smöret (ta inte med bottensatsen) och salvian. Toppa med flagor av parmesanost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar